Haemme joukkoomme talousasiantuntijaa

Oletko sinä Dextilin uusi talousasiantuntija?

JULKAISTU 17.03.2017

HAUSSA TALOUSASIANTUNTIJA

Tulet huolehtimaan Asiakasvastuu-yksikössämme rakennusalan asiakkaittemme kuukausittaisista raportoinneista, tilinpäätöksistä ja neuvonnasta taloudellisten tunnuslukujen pohjalta.

Taloushallinnon järjestelmäosaaminen on työssä menestymisessä oleellista, käytössämme ovat Microsoft Dynamics NAV ja Visma Fivaldi.

Arvostamme vahvaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä rakennusalalta, projektiliiketoiminnasta tai vastaavasta. Eduksi on, mikäli hallitset konsernitilinpäätöksen, osatuloutuksen, oman käytön alv- tai perustajaurakoinnin verotuskäytännöt.

Itsenäisen työskentelyn lisäksi arvostamme avoimuutta, aktiivisuutta, suoruutta ja huumorintajua.

Dextilillä ja sen henkilöstöllä on hyvä maine – olemme osaava, luotettava ja huolehdimme asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Meillä on halu kasvaa ja kehittyä, joten kiinnostavaa tekemistä riittää.

Työpisteesi voi olla mikä tahansa yksiköistämme.

Tulemme tarvitsemaan lähitulevaisuudessa lisäksi useampia taloushallinnon osaajia osto- ja myyntireskontran, kirjanpidon ja palkanlaskennan eri tehtäviin, joten jos taustasi ei aivan istu yllä olevaan, lähetä silti hakemuksesi, niin olemme yhteydessä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja: Dextili Oy:n palvelutuotannon päällikkö Tiina Konttinen p. 044 700 8104 tai Wilma Consulting Oy:n konsultti Ninnu Kinnunen p. 0400 845 133. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.3.17 mennessä.

⇒JÄTÄ HAKEMUS⇐