Rekry / avoimet työpaikat

Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä taloushallinnon parissa. Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja tarjolla, mutta jos olet kiinnostunut työpaikasta meillä, jätä avoin hakemus!

Haasteita ja mahdollisuuksia
taloushallinnon osaajille

Työ Dextilillä on vaativaa ja siksi myös palkitsevaa. Olemme aina kiinnostuneita osaavista työntekijöistä. Lähetä avoin hakemuksesi oheisen linkin kautta:
Lähetä avoin hakemus

Harjoittelupaikkoja taloushallinnon opiskelijoille

Tarjoamme taloushallinnon harjoittelupaikkoja mahdollisuuksien mukaan. Lähetä avoin hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen:
kati.arkilahti@dextili.fi

Haluaisitko pysyä taloushallintoalan kiihkeässä kehityksessä mukana? Haluaisitko mahdollisuuden vahvistaa ja kehittää omaa osaamistasi jokapäiväisen työn ohessa? Entä miltä kuulostaisi oma, juuri sinulle räätälöity oppimispolku? Tule mukaan Dextili Oy:n iloiseen osaajajoukkoon ja saat käyttöösi kaikki Dextili Akatemian tarjoamat mahdollisuudet. Näin varmistat omalta osaltasi kehityksen kärjessä pysymisen.
Lue lisää Akatemiasta

Lue yrityksemme tarina

Lue tarina

Töissä Dextilillä

“Sen huomaa ilmapiiristä, että ihmiset tykkää olla täällä”

Tarja Jokinen toimii kirjanpitäjänä Dextilin kirjanpitoyksikössä. Kiinnostus alaan heräsi merkonomiopintojen jälkeen työelämässä, ja taloushallinnon ammattitutkinnon kautta Tarjan tie toi Dextilille loppuvuodesta 2017.

Lue koko juttu

Dextililtä löytyi ammatillisia haasteita ja kehittymismahdollisuuksia

Mervi Hänninen toimii asiakasvastaavana kirjanpitäjänä Dextilin asiakasvastuuyksikössä. Mervi tuli Dextilille heti valmistuttuaan ammattikorkeakoulusta neljä vuotta sitten.

Lue koko juttu