Yrityksen tarina

20 vuoden aikana Dextili on kasvanut yhden hengen yrityksestä monipuoliseksi taloushallintokeskukseksi, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen.

Dextili Oy aloitti toimintansa syksyllä 1997 Pihtiputaalla, asiakkaanaan neljä eri yritystä. Yksinyrittäjänä aloitti silloin nykyinen toimitusjohtaja Miia Sarkola. Siitä lähtien asiakkaiden määrä on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta.

Vuonna 2004 Dextili aloitti pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpitojen tekemiseen liittyvän hankkeen yhdessä kehittämisyhtiö Witas Oy:n kanssa. Hankkeen tavoitteena oli aikaansaada vuoden 2006 loppuun mennessä taloushallintokeskus, joka tarjoaa erilaisia taloushallinnon palveluja taloyhtiöille ja isännöintiyrityksille. Perustamistyö saatiin päätökseen aikataulun mukaisesti ja taloushallintokeskus toimii juuri niin kuin tavoitteena olikin.

Dextili on lisännyt toimipaikkoja töiden ja asiakkaiden määrän lisääntyessä. Lokakuussa 2005 avattiin toimipaikka Pyhäjärvelle ja helmikuussa 2007 Saarijärvelle.

Vuonna 2009 aloitettiin kehittämishanke, jossa keskityttiin kiinteistöalan taloushallinnon ohella rakennusalan yritysten taloushallintopalveluihin. Tavoitteena oli kasvattaa Dextilin toimintaa siten, että yrityksessä toimisi tulevaisuudessa iso joukko myös rakennusalalle keskittyneitä taloushallinnon asiantuntijoita. Kehittämishanketta tehtiin yhteistyössä EVRY Jydacom Oy:n kanssa, joka tekee nykyäänkin tiivistä yhteistyötä Dextilin kanssa.

Osana kehittämishanketta Dextilin uusin toimipaikka avattiin Jyväskylään tammikuussa 2012, samaan rakennukseen EVRY Jydacom Oy:n kanssa. Yhteistyömme Jydacomin kanssa on tiivistä ja mahdollistaa sen, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla, ajantasaisimmalla tavalla. Yhteiset projekti- ja kehityspalaverit takaavat asiakkaillemme laadukkaan palvelun.

Syksyllä 2018 Dextili ja neljä muuta omalla alueellaan merkittävää tilitoimistoa allekirjoittivat sopimuksen yhdistymisestä. Yhtiöt muodostavat yhdessä Aallon Group Oyj:n, joka on yksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Konsernissa työskentelee noin 200 ihmistä kymmenellä paikkakunnalla ja sen liikevaihto on noin 13,5 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluvat Aallon Tilitoimisto Oy (Helsinki), Dextili Oy (Jyväskylä, Pihtipudas, Saarijärvi, Pyhäsalmi), Talouskolmio Oy (Espoo), Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy (Tampere) ja Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy (Turku).

Vuosien mittaan Dextili on vakiinnuttanut paikkansa niin kiinteistö- kuin rakennusalan asiakkaidenkin tilitoimistona ja taloushallinnon kumppanina. Asiakkaina on ympäri Suomen toimivia rakennusliikkeitä, isännöitsijätoimistoja ja taloyhtiöitä sekä kuntien vuokrataloyhtiöitä.

Pyydä tarjous taloushallintopalveluista!

Laadukas ja kokonaisvaltainen taloushallinto pitää kaikki toiminnot ajantasaisesti hallinnassa, tehostaa liiketoimintaa ja mahdollistaa jatkuvan kehittymisen.