Referenssit

Toimimme kymmenien rakennus- ja kiinteistöalan yritysten taloushallinnon kumppanina. Tutustu asiakasreferensseihimme alla olevista linkeistä!

JULKAISTU 13.07.2016

SKH-Isännöinti Oy

Isännöinnissä on tärkeää, että talousvastaavamme tuntee asuntoyhtiölain sekä hallitsee taloyhtiölainat. Dextili on osoittautunut erinomaiseksi taloushallinnan kumppaniksi. He hoitavat työnsä taidolla ja varmuudella. Jälki on aina priimaa.

Lue koko kirjoitus

JULKAISTU 05.07.2016

Keski-Suomen Betonirakenne Oy

Vaihtaessamme tilitoimistoa Dextili tarjosi meille juuri tarpeisiimme sopivaa pakettia. He tunsivat entuudestaan käyttämämme järjestelmän sekä rakennusalan säädökset ja määräykset, joten valinta oli helppo. Olemme olleet tyytyväisiä Dextilin palveluun.

Lue koko kirjoitus

JULKAISTU 08.06.2016

10+ Isännöinti Oy

Dextili on ollut meille oivallinen kumppani, sillä he jakavat arvomme jatkuvasta liiketoiminnan kehittämisestä. Heidän kanssa työskentely sujuu mallikkaasti pitkästä etäisyydestä huolimatta. Kun Dextili vastaa taloushallintopalveluistamme, meidän ei tarvitse murehtia siitä puolesta lainkaan!

Lue koko kirjoitus

JULKAISTU 08.06.2016

Rakennus Numera Oy

Hoidimme aiemmin taloushallintomme itse. Yrityksemme kasvaessa päätimme ulkoistaa sen. Valitsimme Dextilin sen kustannustehokkuuden ja asiantuntijuuden johdosta. Olemme olleet valintaan erittäin tyytyväisiä. Suosittelen Dextiliä lämpimästi rakennuspuolen firmoille.

Lue koko kirjoitus

Pyydä tarjous taloushallintopalveluista!