Skipa Kiinteistöpalvelut Oy

Yhteistyössä Dextilin kanssa olemme voineet ulkoistaa sekä oman että asiakasyritystemme taloushallinnon vuokravalvonnasta kirjanpitoon. Kuuden vuoden yhteistyömme aikana yritys on jatkuvasti kehittänyt toimintaansa. Voimme suositella Dextiliä!

Yhteistyön sujuvuus on asiakaspalvelun kulmakivi

Skipa Kiinteistöpalvelut Oy on yli 45 vuotta toiminut kiinteistöpalvelualan yritys, joka tuottaa isännöinti-, kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluita Espoossa ja Kauniaisissa lähialueineen. Olemme taustaltamme perinteinen aluehuoltoyhtiö, joka arvostaa niin työntekijöissään kuin yhteistyökumppaneissaankin ammattitaitoa ja kokemusta.

Olemme toiminnassamme halunneet panostaa asiakaspalveluun, mikä tarkoittaa, että yhteistyön taloushallinnon kumppanin kanssa täytyy olla saumatonta. Yhteydenpito Dextilin kanssa sujuu päivittäin puhelimitse, sähköpostilla ja ohjelmistotyökaluilla. Kasvokkain tilannekatsauksia tehdään kerran tai kaksi vuodessa.

Dextili on kehittänyt toimintaansa määrätietoisesti

Olemme tehneet Dextilin kanssa yhteistyötä jo kuuden vuoden ajan. Tuona aikana olemme saaneet nähdä Dextilin kehittävän määrätietoisesti toimintaansa. Pitkäikäinen yhteistyö on ollut kaikkien etu: kuten yhteistyötilanteissa yleensäkin, ajan myötä sekä palvelun tilaaja että toimittaja oppivat toisistaan uutta.

Dextili tuottaa taloushallintopalvelut paitsi Skipa Kiinteistöpalveluille, myös isännöintiasiakkaillemme. Palvelut pitävät sisällään esimerkiksi vuokravalvontaa, palkanlaskentaa ja kirjanpitoa.

Perehtyneisyys kiinteistöalan tarpeisiin näkyy

Dextilin erikoistuminen rakennus- ja kiinteistöalojen taloushallintoon näkyy päivittäisessä yhteistyössä kokemuksena alan problematiikasta. Dextilin käytössä olevat ohjelmistot ovat myös alaan profiloituja.

Voin suositella Dextiliä isännöintialan yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa oman tai asiakasyritystensä taloushallinnon. Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön ja Dextilin eteenpäinkatsovaan asenteeseen.

Jukka Siltasalmi, toimitusjohtaja, Skipa Kiinteistöpalvelut Oy