10+ Isännöinti Oy

Dextili on ollut meille oivallinen kumppani, sillä he jakavat arvomme jatkuvasta liiketoiminnan kehittämisestä. Heidän kanssa työskentely sujuu mallikkaasti pitkästä etäisyydestä huolimatta. Kun Dextili vastaa taloushallintopalveluistamme, meidän ei tarvitse murehtia siitä puolesta lainkaan!

Dextili jakaa arvomme

Teemme isännöintiä pääkaupunkiseudulla. Haluamme tehdä asiat kilpailijoitamme selkeästi paremmin. Pidämme asiakasmäärämme rajattuna, jotta voimme huolehtia heidän tarpeistaan nopeasti ja hyvin. Meille on tärkeää kehittää toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Vastaavaa toimintaa edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Dextili on ollut meille loistava vaihtoehto, sillä he jakavat arvomme jatkuvasta kehittymisestä. Heidän kanssaan on helppo työskennellä. Olemme sopineet selkeät kokouskäytännöt, joiden ansiosta yhteistyö sujuu moitteetta vaikka etäisyyttä kartalla onkin. Käymme yhdessä jatkuvaa dialogia siitä, kuinka asiakkaidemme taloushallintoa voisi kehittää entisestään.

Voimme keskittyä oman toimintamme kehittämiseen

Alallamme on olennaista, että talouspuoli toimii virheettä. Mahdollisiin epäkohtiin reagoimme välittömästi. Hyvän kumppanin kanssa voimme huoletta keskittyä omaan toimintamme ja sen kehittämiseen. Meidän ei tarvitse murehtia talouspuolesta, sillä tiedämme, että homma on Dextilillä hanskassa.

Oman kirjanpitäjän, vastikevalvojan tai palkanlaskijan palkkaamisen sijaan ulkoistimme nämä toimet Dextilille. Saimme vankan osaamisen lisäksi käyttöömme aidosti toimivat tuurausjärjestelyt, jotka olisi huomattavasti vaikeampi toteuttaa mallikkaasti omalla henkilöstöllä.

Yhteistyö Dextilin kanssa auttaa meitä olemaan parempia omassa työssämme. Suosittelen tutustumaan heidän tarjontaansa!

Sami Asujamaa, 10+Isännöinti Oy