Keski-Suomen Betonirakenne Oy

Vaihtaessamme tilitoimistoa Dextili tarjosi meille juuri tarpeisiimme sopivaa pakettia. He tunsivat entuudestaan käyttämämme järjestelmän sekä rakennusalan säädökset ja määräykset, joten valinta oli helppo. Olemme olleet tyytyväisiä Dextilin palveluun.

Olemme betonirakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Toimimme ympäri Suomea. Rakennuspuolen toimijana meille on oleellista, että taloushallintamme pysyy kokoajan reaaliajassa. Tämän lisäksi meidän täytyy pitää tarkkaa kirjaa kustannuksistamme, jottei projektimme kulut nouse huomaamatta pilviin.

Sopiva paketti

Taloudestamme vastasi aiemmin pienempi tilitoimisto, joka ei valitettavasti pysynyt kasvumme perässä. Päädyimme valitsemaan Dextilin, sillä he tunsivat jo ennestään käyttämämme järjestelmät ja tarjosivat juuri meille sopivaa pakettia.

Viestintä on helppoa ja nopeaa

Olemme olleet tyytyväisiä Dextilin toimintaan. Heillä on selkeästi eri osa-alueille vastaavat henkilöt, jotka osaavat asiansa erinomaisesti. Heidän kanssaan viestintä on helppoa. Saamme vastaukset kysymyksiimme nopeasti.

Tieto ajan tasalla

Dextili on oivallinen tilitoimisto rakennuspuolella, sillä he tuntevat entuudestaan rakennusalan säädökset ja määräykset. Kokemuksemme mukaan heillä on aina ajan tasalla oleva tieto rakennusalasta. Työtämme helpottaa huomattavasti, kun meidän ei tarvitse neuvoa tilitoimistollemme toimialamme käytänteitä. Dextilin pätevyyden vuoksi, suosittelenkin heitä erityisesti rakennusalan toimijoille.

Tuomas Skantz, Keski-Suomen Betonirakenne Oy