Rakennus Numera Oy

Hoidimme aiemmin taloushallintomme itse. Yrityksemme kasvaessa päätimme ulkoistaa sen. Valitsimme Dextilin sen kustannustehokkuuden ja asiantuntijuuden johdosta. Olemme olleet valintaan erittäin tyytyväisiä. Suosittelen Dextiliä lämpimästi rakennuspuolen firmoille.

Me Rakennus Numerassa teemme linjasaneerauksia pääurakoitsijana Uudenmaan alueella. Teemme remontteja pääsääntöisesti taloyhtiöille. Näiden yleisten korjausten lisäksi yksityisasiakkaat haluavat usein laajentaa jo meneillään olevaa remonttia. Tämä luo tietynlaisen haasteen talouden hallinnalle, kun laskuja laitetaankin yhden sijaan useita eri henkilöille eri remonteista. Dextili on pystynyt vastaamaan tarpeeseemme loistavasti.

Dextilin kanssa toimiminen on helppoa ja vaivatonta. Yhteydenpito heidän kanssaan käy jouhevasti, ja haasteisiin pyritään löytämään ratkaisut yhdessä. Dextililtä löytyy myös käyttämämme ohjelmiston osaajia, joten tarpeen tullen he voivat neuvoa talouden lisäksi myös projektinhallinnassa.

Hoidimme aiemmin taloushallintomme itse. Yrityksemme kasvaessa myös talouden hallinnalle tuli enemmän tarvetta. Meille fiksuin ja kustannustehokkain ratkaisu oli talouden ulkoistaminen. Dextilin johto sai meidät vakuuttuneeksi heidän työnsä laadusta, ja totta puhuivat. Emme ole katuneet valintaamme! Suosittelen Dextiliä rakennusalan yrityksille.

Tuomo Tennilä, Rakennus Numera Oy