SKH-Isännöinti Oy

Isännöinnissä on tärkeää, että talousvastaavamme tuntee asuntoyhtiölain sekä hallitsee taloyhtiölainat. Dextili on osoittautunut erinomaiseksi taloushallinnan kumppaniksi. He hoitavat työnsä taidolla ja varmuudella. Jälki on aina priimaa.

Kokonaisvaltainen isännöinti vaatii moitteetonta taloudenhallintaa

Olemme toimineet isännöinnin parissa pääkaupunkiseudulla jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Isännöinti on kokonaisuus, jonka on pelitettävä virheettömästi. Taloushallinto on yksi isännöinnin osa-alueista. Alallamme on tärkeää, että talousvastaava tuntee asuntoyhtiölain sekä hallitsee muun muassa taloyhtiölainat.

Päädyimme ulkoistamaan taloushallintomme Dextilille tuttavani suosituksesta. Dextili on vastannut toimialamme haasteisiin varsin hyvin. Asuntoyhtiölaki sekä taloyhtiölainat ovat heille tuttuja, joten yhteistyömme on sujunut mutkattomasti. Yhteydenpitomme sujuu vaivattomasti sähköisesti.

Dextili on sanansa mittainen toimija

Dextili on luotettava toimija. Meidän ei tarvitse kysellä perään, vaan voimme luottaa heidän hoitavan asiat juuri niin kuin olemme sopineetkin. Emme ole havainneet laatupoikkeamia. Jälki on aina priimaa.

Koska voimme luottaa Dextilin toimitusvarmuuteen, pystymme lupaamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun. Dextili hoitaa kokonaisuudesta taloushallinnon osion.

Suosittelen Dextiliä tekijöille, joilla ei itsellään ole taloushallinnon osaamista. Dextili hoitaa talouden sujuvasti, joten itse voi keskittyä muihin askareisiin.

Markku Kulomäki, SKH-Isännöinti Oy