Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy

Dextili pystyy tarjoamaan meille juuri omaan alaamme liittyvää osaamista ja hallitsee hyvin rakennus- ja kiinteistöalan erityispiirteet. Dextili palvelee ketterästi ja heidän kanssaan on hyvä tehdä yhteistyötä.

Kiinteistö- ja rakennusalan osaaminen tärkeää taloushallinnossa

Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy on Viitasaaren kaupungin omistama tytäryhtiö, joka vuokraa asuntoja Viitasaaren keskustassa ja lähialueilla. Rivitalo- ja kerrostalokohteiden vuokrauksen lisäksi teemme korjaustoimintaa kiinteistöissämme. Onkin tärkeää, että myös taloushallinnossamme on kiinteistö- ja rakennusalan osaamista.

Dextilin kanssa aloitimme yhteistyön vuonna 2009 tarjouskilpailun perusteella ja siitä asti he ovat olleet taloushallinnon sopimuskumppanimme. Käytännössä Dextili tuottaa meille esimerkiksi kirjanpidon ja kaiken kirjanpitoaineiston, palkanlaskennan, tilinpäätökset, taloushallinnon raportit, myyntilaskutuksen ja ostolaskujen kierrätyksen sekä vuokravalvonnan.

Dextilin kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä

Olemme Dextilin kanssa hyvin tiiviisti tekemisissä, käytännössä päivittäin. He palvelevat meitä yllättävänkin ketterästi ja pyrkivät aina vastaamaan toivomuksiimme. Yhteisissä kokouksissamme olemme hyvin pystyneet kertomaan kehitysideoita ja muutenkin heidän kanssaan on ollut hyvä tehdä yhteistyötä.

Dextili pystyy tarjoamaan meille omaan alaamme liittyvää osaamista ja he hallitsevat hyvin rakennus- ja kiinteistöalan erityispiirteet. Lisäksi Dextilillä kehitetään jatkuvasti uudenlaisia mielenkiintoisia innovaatioita, esimerkkinä kokoushallintatyökalu Hallko, mikä on asiakkaan näkökulmasta hyvä lisä toimintaan. Voinkin suositella Dextiliä myös muille kiinteistö- ja rakennusalalla toimiville yrityksille.

Kalle Kautto, toimitusjohtaja, Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy