Uusi valtakunnallinen toimija tilitoimistoalalle – listautuminen suunnitteilla 2019

TIEDOTE: Dextili ja neljä muuta omalla alueellaan merkittävää tilitoimistoa ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhdistymisestä.

JULKAISTU 05.09.2018

Aallon Group Oy
Lehdistötiedote 5.9.2018

Viisi omalla alueellaan merkittävää tilitoimistoa ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhdistymisestä. Yhtiöt muodostavat yhdessä Aallon Group Oy:n, josta tulee yksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Yhdistymisessä muodostuvassa konsernissa työskentelee noin 200 ihmistä kymmenellä paikkakunnalla ja sen liikevaihto on noin 13,5 miljoonaa euroa. Yhtiön aikomuksena on hakea listautumista First North -markkinapaikalle vuoden 2019 aikana. Yhdistyvät tilitoimistot ovat Aallon Tilitoimisto Oy (Helsinki), Dextili Oy (Jyväskylä, Pihtipudas, Saarijärvi, Pyhäsalmi), Talouskolmio Oy (Espoo), Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy (Tampere) ja Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy (Turku).

Uuden yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Tomi Pienimäki. Yhtiön toimitusjohtajan valinnasta tiedotetaan myöhemmin. Kukin mukaan tuleva yhtiö jatkaa toimintaansa muodostuvan Aallon Group Oy:n tytäryhtiönä ja kunkin tytäryhtiön johto jatkaa tehtävissään. Yhdistymisellä ei ole henkilöstövaikutuksia.

Yhdistyvät tilitoimistot pystyvät tarjoamaan asiakkailleen valtakunnallisen palveluverkoston ja henkilökohtaisen paikallisesti läsnä olevan palvelun.

”Taloushallintomarkkina on konsolidoitumassa ja haluamme olla aktiivinen toimija markkinan tulevissa järjestelyissä ja siksi aikomuksenamme on hakea listautumista First North markkinapaikalle ennen seuraavia helteitä. Olemme toki avoimia keskusteluille muiden osaavaan joukkoomme sopivien toimijoiden kanssa. Isommat hartiat antavat meille mahdollisuuden panostaa vielä vahvemmin asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyyteen sekä tietojärjestelmäkehitykseen. Mukaan valikoitui erinomainen joukko samanhenkisiä yrittäjiä, joille yhtiöstään luopuminen ei ollut vaihtoehto ja joiden arvomaailma sekä tavoitteet kohtaavat”, Tomi Pienimäki sanoo.

Lisätietoja:
Aallon Group Oy, hallituksen puheenjohtaja Tomi Pienimäki, puhelin: 040 834 1399
www.aallongroup.fi

Aallon Group Oy lyhyesti:
Aallon tarjoaa talouden huolenpitoa yrityksellesi.