Kiinteistöalan taloushallinto

Tarjoamme taloyhtiöille ja isännöintiyrityksille asiantuntevaa, yksilöllisesti räätälöityä tilitoimisto- ja taloushallintopalvelua. Meillä on jo yli 15 vuoden kokemus kiinteistöalan kirjanpitopalveluiden tuottamisesta. Olemme myös auktorisoitu tilitoimisto.

Monipuoliset palvelumme helpottavat asunto-osakeyhtiön arkea ja varmistavat, että taloyhtiön kirjanpito on osaavissa käsissä.

Pyydä tarjous taloushallintopalveluista!

Laadukas ja kokonaisvaltainen taloushallinto pitää kaikki toiminnot ajantasaisesti hallinnassa, tehostaa liiketoimintaa ja mahdollistaa jatkuvan kehittymisen.

Pyydä tarjous

Taloyhtiön kirjanpito alusta loppuun

Käyttämämme sähköinen kiinteistöhallintajärjestelmä vastaa erityisen hyvin taloyhtiön tilinpäätöksen ja kirjanpidon haasteisiin. Toimimme asiantuntijoina järjestelmän kehittämisessä ja etsimme aina parhaiten toimivia ohjelmistoja. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön taloushallinnon järjestelmän ja tarvittaessa voimme käyttää asiakkaan omia sovelluksia.

Kiinteistöalan taloushallinnon palveluihimme kuuluvat kiinteistö- tai asunto-osakeyhtiön kirjanpito, ostoreskontra, vastikevalvonta ja palkanlaskenta.

Opas onnistuneeseen hankelaskentaan

Miten taloushallinnon kumppani voi auttaa taloyhtiön remonttien rahoittamisessa? Lataa ilmainen opas sähköpostiisi!

Lataa opas

Digitaalinen kokoushallintatyökalu
asunto- ja kiinteistöyhtiöille

Tutustu

Asiantuntijuus

Pitkä kokemuksemme toimialalta auttaa meitä ymmärtämään kiinteistöalan taloushallinnon erikoisuuksia. Näin voit olla varma siitä, että yrityksesi taloushallintoa hoitavat ammattilaiset, joilta löytyy ratkaisu kaikenlaisiin kiinteistöalan erikoistilanteisiin.

Erikoistuminen kiinteistöalalle
• kiinteistöalan raportointi ja kiinteistöjen alv
Prosessit
• asiakaskohtaiset kuvaukset ja toimintamalli
Järjestelmäosaaminen
• Visma Fivaldi
Kumppaniverkostot

Lue lisää

Digitaalisuus

Digitaalisuuden ansiosta emme ole sidottu vain yhteen maantieteelliseen alueeseen, vaan pystymme palvelemaan kiinteistöalan toimijoita ympäri Suomen. Me autamme asiakkaitamme ottamaan kaiken hyödyn irti digitaalisen taloushallinnon suomista mahdollisuuksista.

Automaatio
• verkkolaskut, konekieliset tiliotteet ja viiteaineistot
Reaaliaikaiset raportit
Digitaalisuus
• Hallko-kokoushallintatyökalu
• sähköiset kuitit
• pilvipalvelu käyttössäsi
• ostolaskujen skannaus
• yhteiskäyttöiset järjestelmät
Viranomaisraportointi
• Verohallinto, pankit, vakuutusyhtiöt ja eläkelaitokset

Lue lisää

Kumppanuus

Taloushallinnon tulisi olla kiinteä osa myös kiinteistöalan toimintaa. Kun taloushallinnon asiantuntijoiden ja kiinteistö-/asunto-osakeyhtiön välillä on säännöllistä vuoropuhelua, pystytään yhtiön toimintaa kehittämään kerättyyn tietoon pohjautuen. Tällainen vuoropuhelu vaatii kumppanuutta – ja juuri sitä me Dextilillä tarjoamme asiakkaillemme.

Hanke-, laina- ja jälkilaskenta
Asiakaskohtainen palvelutiimi
Asiakaspalaverit
Tukea taloyhtiön talouden hoitoon
• maksuvalmiuden seuranta ja kassavirtaraportit

Lue lisää

Pyydä tarjous taloushallintopalveluista!

Laadukas ja kokonaisvaltainen taloushallinto pitää kaikki toiminnot ajantasaisesti hallinnassa, tehostaa liiketoimintaa ja mahdollistaa jatkuvan kehittymisen.

Pyydä tarjous